Comissió de menjador

Consulta el menú al web de Cuinatur

Aquest és l’enllaç de l’empresa Cuinatur, l’actual des del curs 2022-2023. És possible descarregar un pdf amb tota la informació.

Què volem?

El menjador escolar inclou el període del menjar i el temps de pati i representa una tercera part del temps total que els xiquets i xiquetes passen en la nostra escola. Per tant, el menjador escolar és un espai fonamental per a treballar comportaments i pràctiques relacionades amb l’alimentació saludable, el consum responsable, sostenible i de proximitat, però també la convivència i interrelació. A més, és important que siguen espais adequats a les necessitats dels xiquets i xiquetes i on puguen estar a gust.
Per a això pensem que és important que l’ambient general del menjador siga bo (espai, acústica, llum, neteja) i que no genere mal-estar (estrés), que el ritme de menjar dels alumnes siga respectat i que la ràtio de monitors siga adequada a les necessitats i especificitats del menjador de la nostra escola. Això és fonamental no solament per a educar en els diferents aspectes d’alimentació i convivència, però també que els xiquets i xiquets mengen bé i siguen feliços.

_menjador_xarxes

Treballem per a aconseguir un menjador escolar sostenible, que oferisca una alimentació saludable i educativa per als nostres fills i filles, i que a més siga bona per al nostre territori i les persones que l’habiten. Un menjador amb un menú de temporada, amb producte fresc, de proximitat i, en la mesura del possible, ecològic, pescat de les nostres costes, xicotets productors i relació directa amb aquests, són algunes de les claus i les raons que ens fan treballar pel nostre menjador.
També pretenem que els pares i mares estiguen informats de tots els aspectes relacionats amb el menjador.
Que fem?
Intentem conéixer qualsevol problema que puga haver-hi en el menjador, busquem solucions i fem propostes de millora. Procurem fomentar en les famílies la sensibilització en qüestions referents a alimentació saludable i sostenible, i les seues repercussions en el medi ambient i la societat.

Donem suport als representants de mares i pares de la comissió de menjador del Consell Escolar en aquells temes relacionats amb el menjador.

Arrepleguem les inquietuds i suggeriments de mares i pares relacionades amb el servei de menjador, tant referent a l’alimentació com les diferents activitats que es duen a terme durant l’horari de menjador, per fer-les arribar al centre a través dels representants de mares i pares de la comissió del Consell Escolar.

menjant

On estem?
Pots contactar amb nosaltres i enviar-nos qualsevol dubte o suggeriment a la següent adreça de correu menjador.parecatala@gmail.com. Vos recordem que les famílies també podeu provar el menú del menjador quan vulgueu. Només heu d’avisar al centre a primera hora del matí del dia que decidiu anar (pregunteu per Ester, la coordinadora de menjador).

Si ho feu, vos agrairíem que emplenàreu el següent formulari, amb l’objecte de conéixer les vostres opinions sobre el servei de menjador. També podeu demanar-li-ho a Ester en paper, omplir-ho en acabant de dinar i deixar-ho a la bústia de l’AMPA.