Comunicat de la Comissió d’Infraestructures de l’AFA

El motiu d’aquesta comunicació és traslladar les reflexions de la Comissió d’Infraestructures de l’AFA del Pare Català després de l’última junta del 3 de febrer de 2020. Han sigut mesos durs, on hem escoltat afirmacions malintencionades sobre l’ètica i l’honestedat del nostre treball. Els nostres sentiments s’han ressentit, perquè cap acció és innocua. Però la nostra implicació per l’Escola Pública s’ha mantigut i es manté ferma.

(sota teniu els atencedents)

Després del debat produït en la passada junta, per a la Comissió d’Infraestructures queda evidenciat el suport, la capacitat i el compromís compartit de cadascuna de les persones que formem l’AFA, amb la construcció de l’Escola Pública. Tot aquest esforç col.lectiu és molt valuós. Pensem que aquesta crisi s’anirà tancant en la mesura en què es sumen energies, forces i complicitats per part de tota la comunitat educativa.

Per aquest motiu pensem que des de l’AFA hem de fer un pas endavant, i continuar amb el projecte del menjador. Amb aquesta decisió continuem un larg camí, que vam encetar fa un any i mig, i que hauria de culminar en l’ampliació del menjador i la cuina, les obres de millora de l’accessibilitat, però també amb una comunitat més cohesionada.

Des de la Comissió d’Infraestructures reivindiquem l’AFA com l’espai de participació, de trobada i de diàleg per a totes les famílies del Pare Català. Volem que esta situació servisca per aprendre el que no ha de tornar a passar mai més a la nostra escola. Sabem que el treball cooperatiu realitzat per les famílies és gran, molt gran. Està fet sobretot de compromís, de convenciment i d’estima per l’escola Pública, i com que está ple d’emocions, és també fràgil. Per això és responsabilitat de totes les persones vinculades a aquesta escola, protegir-lo, reforcar-lo i cuidar-lo… i per això ens hem de cuidar.

L’Escola Pública ens compromet a totes i tots.

Comissió d’infraestructures de l’AFA del Pare Català

Antecedents >

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s