No anem a fer el borrego 2021 / CAMPAMENT D’ESTIU

La informació d’aquesta pàgina parteix de la suposició que la normativa sanitària per a l’estiu 2021 és equivalent a la que es va aprovar per a l’estiu 2020. L’AFA del Pare Català i Clarió recursos lúdico-educatius (empresa contractada per a la gestió i execució del campament) poden modificar les condicions d’aquest campament per a ajustar-se a la normativa a mida que aquesta es publique, i es guarden la potestat d’anular el campament si considerem que aquesta normativa el fa inviable.

campament-noferborregi-allargat

Ara fa dos anys vam anar a NO fer l’indi, enguany prometem solemnement que NO farem el/la/li BORREGO. Preferim les cabres (són més autònomes, s’ho passen millor i saben acabar dalt de les muntanyes si la gespa de baix no els agrada).

Així que anem a gaudir de la muntanya, de la natura i de les companyes cabres en uns dies de distensió, des d’una perspectiva respectuosa amb el medi ambient i allunyant-nos de les propostes aborregants, uniformitzants i estandaritzades. Anem a fer una acampada per a totes i per a cadascuna de nosaltres.

Proposta

Anem 5 dies (4 nits) a l’alberg de Riera d’Agres, del 28 de juny al 2 de juliol.

El campament vol ser un espai de contacte amb la natura en temps natura. Aprofitarem l’estada a l’alberg, la granja, l’hort i la proximitat de la serra per a parlar de la natura i de la vida rural.  Farem tallers, passejades, jocs i coneixerem les nostres tradicions. Sobretot volem gaudir d’un temps de cura i contacte amb la natura de manera intensa, on aprofitar la companyia dels i les companyes d’escola i barri.

tira-campament-noferborregi-allargat

Públic objectiu

Criatures que estiguen cursant primària i secundària aquest curs 2020/2021. Tindrà preferència l’alumnat del Pare Català i els antics alumnes d’aquesta escola.

Preu

300 € per criatura

275 (per a germans/nes)

4101Activitats previstes i calendarització

Les activitats que tenim previstes són:

  • Passejos per la natura (amb i sense recol·lecció)
  • Banys a la bassa / jocs d’aigua
  • Construcció de joguets  amb elements naturals
  • Manteniment de l’hort
  • Jocs i dinàmiques grupals
  • Iniciació a les bitlles i el pic i pala.
  • Vetllades i jocs de nit
  • Jocs, cançons, contes…

Estimada, estimat adult que acompanyes: volem fugir de les activitats excessivament “adrenalíniques”, i trobar que un temps en natura pot ser (i ha de ser de tant en tant) un espai per a trobar-se (un mateix i amb els altres), eixir dels ritmes quotidians i compassar-se a un temps més tranquil.

El calendari d’activitats es pactarà amb les criatures participants mitjançant assemblees, i es promourà que coexistisquen diverses activitats simultànies per a que tot el món tinga un lloc on sentir-se a gust.

Tenim la intenció de treballar les emocions, el treball en equip, de gaudir col·lectivament i respectuosament amb i del medi ambient.

La llengua vehicular serà el valencià.

tira-campament-noferborregi-allargat

Pre-reserva i matrícula

Places màximes 35 (ampliable si ho permet la normativa).

Per a que l’acampada isca hem d’aconseguir un mínim de 30 personetes inscrites. Per això vos demanem un primer compromís d’apuntar-vos.

Abans del 15 de maig cal ingressar 50 € al compte CAIXA POPULAR ES33 3159 0063 56 2401991423 i omplir el següent formulari (vos demanarem que poseu un pdf amb la notificació d’ingrés o transferència, tingueu-lo preparat). Cal omplir un formulari per criatura (el pagament pot ser únic).

Si el dia  15 de maig NO hem assolit les 30 inscripcions l’acampada no es farà i vos tornarem els diners. Si el dia 15 de maig arribem a les 35 inscripcions, farem l’acampada i no retornarem els diners, que queden com a paga i senyal de la matrícula, ja que els entreguem com a compromís a l’alberg.

MATRÍCULA

La matrícula oficial es farà a partir del 15 de maig si arribem al mínim de preinscripcions i segons la normativa que finalment s’aplique. Vos notificarem per correu electrònic i en aquesta web les decisions que es vagen prenent.

COORDINACIÓ
AMPA Pare Català

logo-afa-camoament

DISSENY I EXECUCIÓ
Clarió recursos lúdico-educatius

Logoweb