No anem a fer l’indi 2020

El campament d’estiu es va susprendre per la crisi del COVID-19. Deixem la informació al web per a que consulteu les propostes que hem vingut desenvolupant altres anys, però no sabem quan es podran reprendre. Disculpeu les molèsties. 

cenefa0

Indis? Qui són els indis i les índies?

Després de passejar-nos per terres iroqueses, enguany vos proposem baixar molt més al sud, a les terres inques, per a conèixer algunes coses més dels primers pobladors de les Amèriques. Poc a poc anirem coneixent totes eixes poblacions i seguirem SENSE FER L’INDI!

Proposta

Anem 5 dies (4 nits) a les cabanyes d’Alta Lai, del 6 al 10 de juliol, com a proposta complementària de l’escola d’estiu que l’AFA del Pare Català organitza en eixes dates.

El campament vol ser un espai de contacte amb la natura en temps natura. Aprofitarem l’estada a l’alberg i la proximitat del bosc per a parlar de la natura (pachamama) i altres aspectes de la civilització inca. Farem tallers, passejades, jocs i coneixerem les tradicions d’aquest poble, fugint i desmitificant el model colonialista d’indi. Sobretot volem gaudir d’un temps de cura i contacte amb la natura de manera intensa, on aprofitar la companyia dels i les companyes d’escola i barri.

cenefa1

Públic objectiu

Criatures que estiguen cursant primària i secundària aquest curs 2018/2019. Tindrà preferència l’alumnat del Pare Català i els antics alumnes d’aquesta escola.

Preu

250 € per criatura

225 (per a germans/nes)

4101Activitats previstes i calendarització

Les activitats que tenim previstes són:

  • Passejos per la natura (amb i sense recol·lecció)
  • Piscina
  • Construcció de joguets (bilboquets, pals decorats, bul, trompes, etc.) i estris inques amb elements naturals (decoracions corporals, xaquires, etc.)
  • Jocs i dinàmiques grupals
  • Iniciació al bul i gayado q’asuy
  • Vetllades i jocs de nit
  • Jocs, cançons, contes…

Estimada, estimat adult que acompanyes: volem fugir de les activitats excessivament “adrenalíniques”, i trobar que un temps en natura pot ser (i ha de ser de tant en tant) un espai per a trobar-se (un mateix i amb els altres), eixir dels ritmes quotidians i compassar-se a un temps més tranquil.

El calendari d’activitats es pactarà amb les criatures participants mitjançant assemblees, i es promourà que coeixstisquen diverses activitats simultànies per a que tot el món tinga un lloc on sentir-se a gust.

Tenim la intenció de treballar les emocions, el treball en equip, de gaudir col·lectivament i respectuosament amb i del medi ambient.

La llengua vehicular serà el valencià.

cenefa2

Pre-reserva i matrícula

Places màximes 50.

Per a que l’acampada isca hem d’aconseguir un mínim de 35 personetes inscrites. Per això vos demanem un primer compromís d’apuntar-vos.

Abans del 10 d’abril cal ingressar 50 € al compte CAIXA POPULAR ES33 3159 0063 56 2401991423 i omplir el següent formulari (vos demanarem que poseu un pdf amb la notificiació d’ingrés o transferència, tingueu-lo preparat). Cal omplir un formulari per criatura (el pagament pot ser únic).

Si el dia 10 d’abril NO hem assolit les 35 inscripcions l’acampada no es farà i vos tornarem els diners. Si el dia 10 d’abril arribem a les 35 inscripcions, farem l’acampada i no retornarem els diners, que queden com a paga i senyal de la matrícula, ja que els entreguem com a compromís a Alta Lai.

xiqueta

MATRÍCULA

Si el 10 d’abril hi ha prou gent, obrirem un segon formulari per a la inscripció formal, en la que ja vos demanarem totes les dades i documentació necessàries (amb temps ho anirem publicant).

El pagament final el farem en dos terminis per a facilitar a les famílies:

  • abans del 31 de maig cal fer un segon pagament de 100 euros
  • abans del 21 de juny cal fer la resta del pagament (fins als 250 o 225 € segons escaiga).

Tot això no ho posarem en marxa si no és necessari, per tant, paciència fins al 10 d’abril.

COORDINACIÓ
AMPA Pare Català

afa-indi

DISSENY I EXECUCIÓ
Clarió recursos lúdico-educatius

Logoweb