Multitallers juny i setembre

2019_MULTITALLERS_programa-1Els presentem l’oferta lúdic‐educativa per a les vesprades de Juny i/o Setembre destinada a perllongar la jornada escolar.

L’increïble món màgic fascina als xiquets/es i als no tant xiquets…Ens encanta veure la il·lusió i l’entusiasme amb el qual els xiquets i xiquetes ens conten històries i esdeveniments fantàstics. El somni de molts/es és convertir-se en grans mags/ magues i nosaltres podem ajudar a fer-ho realitat. Aquesta vegada, ensenyant-los a conéixer el món de criatures i animals fantàstics.

Durant les vesprades de Juny l’alumnat tindrà l’oportunitat de conéixer de manera lúdica-educativa elmón màgic de criatures i animals fantàstics de tots els temps. Tots els dies sonaren les campanades del rellotge per a submergir-nos en les diferents aventures.

Per al mes de Setembre els participants continuaren ampliant els seus coneixements sobre espècies i criatures màgiques analitzant i connectant amb elles en primera persona. Tots els dijous de Juny i Setembre es realitzaran activitats i jocs d’aigua, per a això

Els qui estiguen interessats en l’activitat, han de realitzar l’ingrés en el Banc Santander, al núm. de compte: IBAN ES08 0049 5690 73 2116138085, indicant en el concepte “Multi Juny P. Català” i fent l’ingrés a nom de l’alumne/a.

La fitxa d’inscripció i el resguard de pagament hauran d’enviar-lo per correu electrònic a info@arco-iris.es fins al 24 de Maig. (No s’admetran sol·licituds sense presentar totes dues coses).

Els llistats s’exposaran en el tauló de l’AMPA a partir del 29 de Maig. En el Multitaller de Setembre el termini per a lliurar les inscripcions i resguards de pagament serà fins al 4 de Setembre.

Podeu descarregar-vos tota la info ací:

2019_MULTITALLERS_programa

La butlleta d’inscripció:

2019_MULTITALLERS_inscripcio