L’escola que volem

‘L’escola que volem’ som un grup de mares i pares diversos que tenim com a punt de trobada la voluntat de treballar per una escola pública, de qualitat, oberta i participativa, valenciana, compromesa amb l’entorn, viva, coeducadora, inclusiva, dinàmica, humana, crítica, creativa i innovadora … en definitiva l’escola del segle XXI que pensem que tant mestres com famílies volem per als nostres fills i filles.

Totes som famílies del CEIP Pare Català i compartim amb l’escola el tret constant que esmenta en el seu tríptic de presentació: ‘la participació activa de pares/mares molt implicats en l’educació dels fills i filles i interactuant estretament en la dinàmica del centre’.*

Creiem en l’escola pública que ‘possibilita als xiquets i xiquetes aprendre i aprendre a caminar cap a la igualtat d’oportunitats. La que està construïda sobre una base de valors i principis universals com ara la llibertat, la igualtat i la solidaritat, una escola on es pot pensar, sentir i estimar’.**

Per això proposem facilitar aquesta participació creant espais de trobada, de formació compartida, d’experiències… amb què estretar la col·laboració entre les famílies i l’escola per a poder treballar junts cap a l’escola que volem.

Volem presentar la nostra disponibilitat, ganes, experiències… i sumar en el camí ple d’aprenentatges que viuen els nostres fills i filles en l’escola del seu barri.

Ens agradaria fer tot això des de l’AMPA i al costat de les mestres i els mestres que viviu el dia a dia amb els nostres fills i filles, pensem que junts es pot arribar més lluny. El ‘com’ resta obert a definir-lo entre totes nosaltres.

Consulta les entrades publicades sobre aquesta comissió