L’AMPA del Pare Català participa a les jornades agroecològique

JORNADES AGROECOLOGIA I SOBIRANIA ALIMENTÀRIA LOCAL

Captura de pantalla 2017-11-20 a les 12.13.21

La recuperació de la cultura agrària tradicional valenciana, requereix l’ajuda de tots els sectors de la població, especialment en l’àmbit municipal. És per això que, en el marc de la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible-València 2017, s’organitzen aquestes jornades on es pretén donar una visió positiva al canvi de producció agrària existent i mostrar diferents models de transformació agroecològica, per tal que cada municipi obtinga una idea del seu punt de partida i aconseguisca la seua pròpia dinamització local amb l’agricultura com a motor principal, i puga establir connexions i aliances territorials com a objectius comuns del desenvolupament. Informació i inscripció: agricultura@godella.es

XARXES_jornades_agroecologiques_triptic_val

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s