El CEIP Pare Català tindrà un nou menjador

La comissió d’Infraestructures de l’AFA ha redactat el projecte del nou menjador i de millora de l’accessibilitat de l’escola.  

De manera resumida, descrivim els esdeveniments, gestions i treballs efectuats per la comissió d’infraestructures de l’AFA per a la millora de l’accessibilitat i ampliació del menjador del Pare Català.

  1. Després de visita de l’Inspector de Sanitat de la Conselleria a mitjan 2018, aquest va estendre acta amb un informe negatiu sobre les instal·lacions, dotacions i disposicions d’ús de tota la cuina, instant a l’esmena de les greus deficiències i avançant la intenció de tancament de cuina si aquestes es realitzen de manera urgent. Informe que va ser traslladat a la Comissió d’Infraestructures de l’AFA.

  2. A fi de buscar una solució a aquesta situació crítica, la comissió d’Infraestructures de l’AFA, juntament amb la direcció del Pare Català, i membres del Consell escolar, va efectuar diverses reunions amb la Direcció Territorial d’Educació. L’Administració ens va traslladar la impossibilitat d’escometre en un termini breu les reformes necessàries per a l’esmena de les deficiències en el menjador i cuina. Per tant, ens véiem abocats a una reducció dràstica de comensals i a un canvi a un sistema de càtering. Per a evitar-ho, la comissió d’infraestructures va redactar un avantprojecte que avançava una proposta versemblant i de pressupost reduït.
  3. La Direcció Territorial va acceptar l’avantprojecte de l’AFA, però per a executar les obres era necessari la contractació d’un Projecte Constructiu. L’Administració, per pressupost i terminis, només podia fer-se càrrec del Projecte Constructiu i de la Direcció d’Obra a través d’un contracte menor.
  4. El contracte menor va ser adjudicat a JoseM Urzelai, arquitecte membre de la comissió d’infraestructures. JoseM Urzelai, assumint voluntàriament i sent conscient des de l’inici que les despeses professionals i els honoraris dels diferents tècnics que han de col·laborar en el projecte superen àmpliament l’import assignat al contracte menor (14.975 euros més IVA), va posar el seu despatx professional a la disposició d’aquest projecte.
    Indiquem a títol informatiu que sobre la base de la taula del “Pla de construcció, reforma i millora dels centres educatius – Edificant” publicada per la Conselleria d’Educació de la Generalitat al desembre de 2017, els honoraris que corresponen a aquest treball ascendrien a: 49.662 euros més IVA
  5. Així és com ha pogut dur-se a terme el projecte. El treball d’elaboració del projecte per part de la comissió d’infraestructures va començar el mes de novembre de 2018 i el primer lliurament per a la seua supervisió es va realitzar en data de 6/06/2019. Després de diverses supervisions, reunions i mesos de treball, l’última comunicació de la Direcció Territorial, amb data de 16/01/2020, accepta les últimes modificacions i autoritza el seu lliurament.

Un pensament sobre “El CEIP Pare Català tindrà un nou menjador

  1. Retroenllaç: Comunicat de la Comissió d’Infraestructures de l’AFA | AMPA PARE CATALÀ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s