La Porta Verda

(Ver en Castellano)

Qui som?

Som la Comissió d’Acollida i interculturalitat del CEIP Pare Català, formada per pares i mares del col.legi que hem començat a donar els primers passos en juny de 2014

Què volem?

Els nostres objectius estan dirigits a facilitar i acompanyar l’entrada al col.legi de les noves famílies i promoure espais de diversitat cultural des de l´àmbit acadèmic, social i familiar.

També volem promoure i apropar a tota la comunitat educativa l’aprenentatge i l´ús del Valencià coma eina d’integració.

Estem perfilant les primeres accions per a enguany, com ara la celebració d’activitats culturals on es visibilitzen les diferents identitats que conviuen l’escola, així com la creació de nous espais d’aprenentatge de la nostra llengua i el seu ús social.

On estem?

Pots contactar amb nosaltres obrint la porta a través d’aquesta adreça laportaverda1234@gmail.com

Vine i participa-hi!

Consulta les entrades publicades sobre aquesta comissió

(Castellano)
¿Quiénes somos?

Somos la Comisión de Acogida e Interculturalitat del CEIP Pare Català, formada por padres y madres del colegio que hemos comenzado a dar los primeros pasos en junio de 2014

¿Que queremos?

Nuestros objetivos van dirigidos a facilitar y acompañar la entrada al colegio de las nuevas familias y promover espacios de diversidad cultural desde el ámbito académico, social y familiar.

También queremos promover y acercar a toda la comunidad educativa el aprendizaje y el uso del Valencià como medio de integración.

Estamos perfilando las primeras acciones para este año, como la celebración de actividades culturales donde se visibilicen las diferentes identidades que conviven en la escuela, así como la creación de nuevos espacios de aprendizaje de nuestra llengua y su uso social por parte de toda la comunidad educativa.

 

¿Donde estamos?

Puedes contactar con nosotr@s abriendo la puerta a través de la siguiente dirección de correo;

laportaverda1234@gmail.com

Ven y participa!

Consulta las entradas publicadas sobre esta comisión