Arriba el “Dia de l’arbre” amb càpsula del temps!

Un any més, és l’hora de celebrar el Dia de l’Arbre amb tota l’escola. Serà el proper 16 de febrer (a partir de les 10 del matí a l’escola). Una gran jornada de convivència, reflexió, festa comuna i col·lectiva!

Dins les activitats programades (podeu consultar el programa més baix), comptem amb una iniciativa molt especial: anem a viatjar al futur! El dia de la festa de l’arbre soterrarem una càpsula del temps que s’obrirà d’ací 10 anys (com a mínim). El diumenge 16 de febrer, a les 11:00, cal que t’imagines com seras tu o els teus amics o l’escola i ho escriurem en unes tarjetes per llegir-ho en el futur. A més a més, hi ficarem troballes, tresors importants que expliquem qui som hui i qué fem per tal de recordar-nos-ho dins de 10 anys! Soterrarem la càpsula junt amb els arbres nous que es plantaran a l’escocell gran del pati, i hi posarem una marca per a saber que hi és.

Amb motiu dels temps que estem vivint amb l’amenaça del PAI contra l’horta i tot el nostre barri, hem cregut important que l’escola participe d’aquest moviment per un Benimaclet viu i verd, començant per construir entre totes una escola viva i verda. Ací teniu el programa:

_16 de febrer_
✅10 h Plantem arrels contra el ciment! (Plantada col·lectiva d’arbres al pati)
✅11 h Càpsula del temps (juguem amb els nostres somnis)
✅12 h Taller participatiu per a la creació de propostes feministes per als terrenys del PAI (per families i xicalla)
✅13’30 h Dinar comunitari de pa-i-porta
✅16 h Concert de “Maguey” i musiqueta per a menudes i grans

Apunteu bé aquesta data (Reserveu-la!!) i aquesta programació, que quantes més siguem, més força tindrem!

Associació Famílies d’Alumnes del CEIP PARE CATALÀ.
Cuidem l’Escola. Cuidem Benimaclet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s