Cicle de tallers familiars a les escoles del barri

familiaLes AMPA de les escoles del barri s’han unit per fer un cicle de tallers destinants a les famílies de la comunitat educativa de Benimaclet. Els tallers tindran lloc als diferents centres i estan orientats a tota la família.

Adjuntem la fulla d’inscripció que al CEIP Pare Català es lliurarà a la bústia de l’AMPA. (Butlleta d’inscripció)

1ª SESSIÓ

TALLERS DE CREATIVITAT FAMILIARS. L’objecte d’aquests és oferir un espai on els vostres fills i filles desenvolupen i/o fomenten les seues capacitats creatives. Acompanyant-los i aprenent amb ells recursos educatius que incentiven la creativitat, i a més a més, l’autoestima, l’autonomia i la resolució de conflictes. Les dades, horari i realització d’aquests tallers són:

NOVEMBRE 2017

  • Activitat 1: Dimarts 7 de 17h. a18h. a la biblioteca del CEIP Pare Catalá.
  • Activitat 2: Dimecres 8 de 16:30h. a 17:30h. al CEIP Municipal de Benimaclet.
  • Activitat 3: Dijous 9 de 17h. a18h. al Col·legi Sagrada Família- Patronat Joventut Obrera.

2ª SESSIÓ

3 WOLDS CAFÉS. L’objecte d’aquests és la construcció d’un espai on les famílies coneixeran recursos educatius per al dia a dia en la criança, ajudant-les a trobar respostes a les preguntes que es qüestionen en la criança, creant una xarxa de famílies amb l’objectiu d’enfortir les AMPES. S’oferirà café, sucs o tes durant l’activitat. Aquesta activitat està dirigida als pares i mares, sense les criatures.

  • Activitat 4. Dimecres 22 de 15h. a 16:30 h. al CEIP Municipal de Benimaclet.
  • Activitat 5. Dimecres 22 de 17h. a 18:30 h. a la sala multisusos de primària del CEIP Pare Catalá.
  • Activitat 6. Dimarts 28 de de 15h. a 16:30h. al Col·legi Sagrada Família- Patronat Joventut Obrera.

La inscripció als tallers serà del 27 d’octubre al 5 de Novembre. Les places són limitades, amb un màxim de participació de 30 famílies. Cada família podrà participar en un taller de Creativitat i un World Café, podent triar el centre i l’horari que millor s’ajuste a les seues agendes. No cal que el centre elegit siga el mateix on assisteix la seua criatura.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s