Al Max Aub, encenten nou pati

23131559_1826388134067517_2721745852823096029_nUs imagineu que el pati de la nostra escola s’omplira de colors? Que, de la mateixa manera que la humitat de la tardor fa créixer els bolets, hi cresqueren jocs al terra del pati? És possible convocar les sinèrgies de tots els que conformem l’escola per tal de fer del nostre pati un espai més igualitari i més tolerant comptant amb les diferents capacitats de cada xiquet@? Més  divertit!

Una mirada al nostre entorn ens diu que sí que és possible. Al CEIP Max Aub, el darrer cap de setmana, varen celebrar unes jornades de treball per transformar el pati de l’escola. Arran d’una iniciativa de dues comissions de l’Ampa (Maxguerreres i Comissió de coeducació i igualtat), en diàleg amb el claustre, les famílies de l’escola han transformat de dalt a baix el pati, amb l’ajuda de la creativitat de les xiquetes i xiquets.

Seguint criteris d’igualtat i coeducació, han pintat jocs de psicomotricitat al terra, han omplit de colors el pati i han posat uns altres jocs que faran que els seus menuts i menudes tinguen moltes ganes d’anar a l’escola als matins. Perquè, a més de ser ben bonic, ho han fet elles i ells amb les seues idees i les seues mans.

Al seu web, https://ampamaxaub.wordpress.com/, trobareu vídeos i fotos de la jornada.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s