El dissabte vine a la manifestació “València contra el feixisme i per les llibertats”

XARXES_cartell_valencia_contra_feixismeLa Federació d’AMPA de València, Escola Valenciana i més de 200 entitats s’han adherit a la manifestació de rebuig a la violència i per les llibertats. Des de l’AMPA del Pare Català volem afegir-nos també entenent que els valors que promou la mobilització -no violència, respecte, democràcia, dialeg- són els mateixos en els que es basa la nostra associació i el conjunt de la comunitat educativa.
Animem a totes les membres de la nostra comunitat (xiquets, famílies, mestres, etc) a participar a la manifestació de dissabte i per tant, vos convoquem el proper dissabte 28 d’octubre a les 17 hores a la plaça de Benimaclet d’on ix el grup del nostre barri cap a la manifestació de tota la ciutat que comença a les 18h a la plaça de Sant Agustí.

beni_contra_feixisme2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s