Tornen les Tertúlies Dialògiques: Combatre l’assetjament escolar

Us informem que el pròxim divendres 16 de desembre de 15:15 a 16:45, a iniciativa de la Comissió d’Igualtat i Convivència de l’AMPA, continuarem amb les Tertúlies Dialògiques per a familiars que vam encetar l’any passat.

L’activitat va adreçada a totes les famílies d’Infantil i Primària i a la resta de la Comunitat Educativa . Per facilitar l’assistència a les famílies interessades hi haurà una monitora infantil per aquelles famílies que ho necessiten.

tertulies-ok

PROPOSTA D’ARTICLE PER A LA PRIMERA SESSIÓ

Per a aquesta primera sessió es proposa aquest document: Mayes L. & Cohen J.D.(2004) Guía para entender a tu hijo del centro Yale de estudios infantiles New Haven, Connecticut (Estados Unidos). Alianza editorial. Cap. 23

Descarregar el document Cap.23. Guía para entender a tu hijo del centro Yale de estudios infantiles.

COM LLEGIM L’ARTICLE?

Hem de llegir l’article subratllant aquells paràgrafs que ens criden l’atenciò per poder compartir-los en la tertúlia. Poden ser diferents els motius pels quals tries un paràgraf: per un missatge important, algun dubte, situacions viscudes que relaciones amb el que has llegit…

QUÈ SÓN LES TERTÚLIES?

Es tracta de la construcció col·lectiva de significat i coneixement en base al diàleg entre totes les persones participants en la tertúlia. El funcionament de les tertúlies dialògiques es basa en els 7 principis de l’Aprenentatge Dialògic i es desenvolupen en base a les millors creacions de la humanitat en diferents camps; des de la literatura, articles o llibres científics fins a l’art o la música.

A través de les tertúlies dialògiques es potència l’apropament directe de les persones sense distinció d’edat, gènere, cultura o capacitat a la cultura clàssica universal i al coneixement científic acumulat per la humanitat al llarg del temps.

En el següent enllaç trobareu més informació sobre la activitat que ha preparat la comissió, el seu contacte així com informació sobre les tertúlies literàries.

La idea és  tindre una sessió mensual. Aquesta primera tindrà lloc a la Sala de mestres (edifici de primària del CEIP Pare Català) de 15’15h a 16’45 h el dia 16 de desembre.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s