El Pare Català acompanya al València Bàsquet en el seu partit número 1000

De la mà del C.D. Lenaesport, els alumnes de l’extraescolar de bàsquet i els seus familiars, visqueren un dia festiu a la Fonteta de Sant Lluís. Celebraren un aniversari especial, el València Bàsquet va cumplir 1000 partits dins de la màxima categoria del bàsquet nacional, dins de la lliga ACB.

Això va ser el diumenge passat.  De bon de matí, vora les 11:15 hores, ja amb les entrades a la butxaca, el C.D. Lenaesport es feia càrrec dels alumnes presents per a fer una visita guiada a les instal·lacions del València Bàsquet: sala de trofeus, sala de premsa,…

El jugador francés del València Bàsquet amb alguns jugadors Benjamins del Pare Català

Just abans d’entrar, alguns Benjamins del Pare Català es fan una foto amb el jugador francés del València Bàsquet Antoine Diot

 

Moment de l'entrada al pavelló

Moment de l’entrada al pavelló

Després, una hora més tard, obrien les portes per a prendre seient i vore l’escalfament de l’equip, i en una estoneta…..foto dels nostres jugadors amb la gigantesca plantilla del València Bàsquet. Fins ací, la visita.

La plantilla del València Bàsquet amb els jugadors del C.B. Lenaesport (Pare Català, Marques del Tùria i Ferrer i Guàrdia).

La plantilla del València Bàsquet amb els jugadors del C.D. Lenaesport (Pare Català, Marques del Túria i Ferrer i Guàrdia).

Com que era un dia molt especial per al València Bàsquet, l’agenda estava prou apretada. Abans de començar el partit va fer presència alguns dels jugadors de l’època més llorejada del club, entre ells: Natxo Rodilla, Víctor Luengo, Berni Álvarez. Junt a l’actual capità (Rafa Martínez) van bufar les espelmes del número 1000 d’un pastís fet per a l’ocasió, amb l’escut del club.

Tot seguit, va començar l’encontre i entre el Primer i Segon quart, alguns jugadors de les categories d’Infantil (Ferrer i Guàrdia) i Alevins (Pare Català) prengueren la canxa per a tindre al voltant de 4 minuts de glòria. Només hi hagué temps per a una cistella  de 2 punts, la nostra jugadora d’Alevins, Lucía, va ser l’afortunada.

Lenaesport invaeix la canxa!!

Lenaesport invaeix la canxa!!

De l’encontre, dir que el València Bàsquet va enfrontar-se al CAI-Zaragoza, el qual va lluitar de valent i durant la primera part va posar l’encontre de part seua, quasi sempre per davant al resultat, encara que sempre per la mínima. A la segona part, els de Pedro Martínez començaren a prendre avantatge i van resoldre el partit a l’últim quart, portant-se així la victòria número 28 consecutiva d’aquesta temporada (16 victòries en lliga + 12 victòries a l’Eurocup).

L'equip, tras la victòria, aplaudeix al seu públic entregat

L’equip després la victòria, aplaudeix al seu públic.

En fi, un dia perfecte per a gaudir de l’esport: música rock, aplaudiments, càntics d’ànims a l’equip, “soroll fonteta”,…i un bon grapat de bones sensacions

Agrair al C.D.. Lenaesport la iniciativa i organització de l’event i a les seues entrenadores per cuidar del nostres jugadors, almenys dels més xicotets.

També agrair a tots el familiars, per la implicació en aquesta activitat i el seu comportament respectuós al llarg de l’encontre.

 

AMPA i ESPORT…..sempre amunt!!

Un pensament sobre “El Pare Català acompanya al València Bàsquet en el seu partit número 1000

  1. Retroenllaç: El club visita al Valencia Basket » Lena Esport - tu club

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s