Escola Audiovisual per a mares, pares o tutors

Amb el títol Què diuen els dibuixos animats?, la propera escola de pares i mares del col·legi Pare Català voldria posar sobre la taula qüestions com l’efecte dels dibuixos animats en el públic infantil, especialment per al període d’aprenentatges crítics de 0 a 5 anys; explorar els missatges que envien les produccions més vistes pels xiquets i xiquetes, i que influeixen sobre la formació emocional i ideològica de les futures generacions; així com donar informació sobre activitats que podem abordar amb els nostres fils i filles amb l’objectiu de què aprenguen a expressar-se mitjançant el llenguatge audiovisual, en aquest cas ens ensenyarem a usar apps per a fer vídeos d’animació en stop motion.
Inici el dimecres 27 de gener de 17:30 a 19:30h a la Biblioteca del Pare Català.
La inscripció a aquesta Escola d’Audiovisual es gratuïta. Has d’omplir la següent fitxa d’Inscripció i enviar-la per correu a audiovisual.parecatala@gmail.com o imprimir-la i deixar-la en la bústia de l’AMPA.
¡Us esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s