Ampliació del termini del fons escolar: Data límit 2 de novembre

El Fons Comunitari Escolar de l’AMPA amplia el termini per a presentar les sol·licituds d’ajudes que les famílies de la nostra comunitat escolar poden presentar, destinades a cobrir fins al 50% de les activitats i material d’aula complementaris.Logo Fons Comunitari Escolar
La informació inicial de dates i terminis que ha arribat per diferents vies a les famílies era contradictòria. A causa d’aquesta confusió, s’amplia el termini de presentació, que finalitzava divendres passat 16 d’octubre, i que ara finalitzarà dilluns que ve 2 de novembre, amb l’objectiu que qualsevol família de l’escola, que així ho considere,  puga tenir l’oportunitat de presentar sol·licitud.

Cal recordar que els/as tutors poden donar més informació i que les sol·licituds es poden aconseguir en Consergeria, en Direcció i Cap d’estudis, així com a través de la web de l’ AMPA.

La presentació de les sol·licituds emplenades amb la documentació requerida es pot realitzar als despatxos de Direcció i Cap d’estudis fins al mateix dilluns 2 de novembre de 2015.

L’AMPA som totes i tots.


El Fondo Comunitario Escolar del AMPA amplía el plazo para presentar las solicitudes de ayudas que las familias de nuestra comunidad escolar pueden solicitar, destinadas a cubrir hasta el 50% de las actividades y material de aula complementarios.

La información inicial de fechas y plazos que ha llegado por diferentes vías a las familias era contradictoria. Debido a esta confusión, se amplía el plazo de presentación, que finalizaba el pasado viernes 16 de octubre, y que ahora finalizará el próximo lunes 2 de noviembre, con el objetivo de que cualquier familia de la escuela, que así lo considere, pueda tener la oportunidad de presentar solicitud.

Hay que recordar que los/as tutores pueden dar más información y que las solicitudes se pueden conseguir en conserjería, en dirección y jefatura de estudios, así como a través de la web del AMPA

La presentación de las solicitudes rellenadas con la documentación requerida se puede realizar en los despachos de dirección y jefatura de estudios hasta el mismo lunes 2 de noviembre de 2015.

El AMPA somos todas y todos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s