Programa Xarxa Llibres de Text de la Comunitat Valenciana

Benvolgudes famílies:
La Generalitat iniciarà en el curs 2015-16, el programa “Xarxa Llibres de Text de la Comunitat Valenciana”, amb la finalitat de proporcionar de forma gratuïta llibres de text i altres materials curriculars a l’alumnat d’Ed. Primària, Ed. Especial , Ed. Secundària Obligatòria i Formació Professional en centres públics i centres privats concertats.

Per poder desenvolupar aquest programa és necessari disposar de les dades de l’alumnat empadronat a cada municipi i en quin centre estan matriculats.
El director general de Centres i Personal Docent ha remès un escrit als centres educatius en què se’ns fa saber que per agilitzar la posada en marxa d’aquest programa, és imprescindible i urgent (abans del 30 d’octubre) que els alumnes que no estan empadronats al municipi on s’ubica el Centre Educatiu a què pertanyen, facen arribar aquesta informació a la secretaria del Centre per cobrar els imports corresponents a l’ajut esmentat.
Aquesta setmana s’ha repartit a classe el full que han d’omplir i lliurar amb la informació sol·licitada (lloc d’empadronament).
Per facilitar aquest tràmit TOTS ELS ALUMNES han de lliurar el full independentment del lloc d’empadronament. 

A més, ja és públic el procediment oficial per demanar el pagament dels llibres de primària. Serà a partir de l’1 de desembre a l’ajuntament. Cal presentar una sol·licitud que estarà disponible (així com tota la informació) al web xarxallibres.edu.gva.es.

Sense altre particular, rebeu una cordial salutació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s