Trobada d’escoles en valencià

El diumenge 29 d’abril el nostre col·legi participarà en la 20ª Trobada d’escoles en valencià, que es celebrarà en el barri de Sant Marcel.lí. Com cada any, sota la pancarta del col·legi, participarem (en el lloc nº 38) en la cercavila amb bandes de música, dolçainers… La cercavila eixirà de la plaça Santiago Suàrez de Sant Marcel.lí, recorrent els carrers de Carters, Primer de Maig, General Barroso, Dr. Tomás Sala, Sant Marcel.lí, Arquebisbe Olaechea i Pius IX. Després portarem endavant un parell de tallers en l’espai corresponent, al costat del parc de la Rambleta. En cada aula s’ha distribuït informació d’aquesta activitat a l’alumnat. Per preparar el material per als tallers ens reunirem en l’aula al costat de la consergeria el dilluns 23 i el dimecres 25 a les 17:15 h.: es necessita ajuda i tota col·laboració serà benvinguda.

Més informació sobre els actes festius i culturals en el marc de la Trobada.

http://www.fev.org/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=21

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s