Escola de Basket

També volem que el nostre blog reculli notícies i informacions sobre les activitats extraescolares que es desenvolupen en el col·legi. Entre elles elles està l’Escola de Basket que duu molts anys, amb una gran implantació i acceptació en la escola.

Des d’ara intentarem anar recollint informació sobre els equips, resultats, notícies, fotos i tot el que pugui ser interessant per als molts que participem en està activitat esportiva i humana. Com avenç baix teniu un enllaç per a accedir a les primeres fotos que hem penjat.

Escola de basket

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s