Propera construcció dels Pavellons d’Infantil

En la nostra escola ha començat la insta.lació de les 9 aules prefabricades on donaran classe els alumnes d’infantil durant el proper curs. A partir d’aquest estiu s’iniciarà la construcció del nou edifici per a educació infantil, que estarà ubicat aproximadament en el mateix lloc on ara estan els alumnes d’infantil. El nou edifici haurà d’estar finalitzat abans d’acabar el curs 2007-2008 i mentres duren les obres, les classes tindran lloc en les aules prefabricades que ara s’estan instal.lant en el pati menut (el que queda al nord de l’edifici principal de l’escola). És una bona notícia veure com avança el procés de les obres en Infantil, però caldrà preguntar-li a la Conselleria d’Educacció si te ja alguna novetat en relació a la resta d’obres pendentes per a l’ampliació i la millora de l’escola: construcció del gimnàs, del saló de actes, etc.

Aules prefabricades”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s