Última hora sobre les nostres reivindicacions

Què se'ha conseguit:
  • Mantenimiento definitiu de la unitat d’infantil: El Cap d’Àrea de Centres Docents de la Conselleria de Cultura, Educació i Esport va confirmar el 28 de febrer que finalment no se suprimirà el grup d’Infantil de 4 anys que fa unes setmanes es tenia previst eliminar. Aquesta notícia satisfà plenament la reivindicació que d’una manera ben ferma havíem reclamat els pares i mares més directament afectats, l’AMPA i el Centre.

  • L’inici dels tràmits per a la construció del nou pavelló d’Infantil: Finalment la licitació de l’obra s’ha publicat el 13 de febrer al Diari Oficial. El 20 de febrer han estat al Centre tècnics de la Conselleria per decidir el lloc on s’instal.laran les 9 aules d’infantil mentre dure l’obra. Es tracta ara de exigir que la resolució del concurs (final d’abril) i l’inici de les obres (a partir de juny) no es retarden, perquè en setembre de 2008 puga estar ja el nou edifici. També ací l’esforç esmçat ha donat els resultats desijats després d’anys de reivindicacions. Ara s’obri un nou camí en què caldrà continuar vigilants perquè allò compromès finalment es complica.

Què queda per aconseguir:
L’ampliació del Centre, i la dotació dels nous equipaments i les noves intal.lacions que l’escola necessita.
Perquè les expropiacions per a la ampliació del Centre encara no són una realitat. El projecte d’expropiació definitiva de la parcel·la que falta està aprovat i l’Administració podria utilitzar la via “d’urgent ocupació” per accelerar aquest tràmit. En aquest cas, tal com esperem que siga, en pocs mesos l’Administració podria tindre enllestida aquesta expropiació, la cual cosa és molt important ja que aquesta parcel·la constituirà la major part del nou pati d’Infantil.

Perquè l’Administració s’ha compromès a encarregar ja un estudi previ de les necessitats de l’escola en relació amb la dotació de nous equipaments i noves instal·lacions que, com a AMPA, fa temps que demanem (gimnàs, saló d'actes, biblioteca...). Esperem veure al més prompte les primeres accions conseqüència d'aquesta promesa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s