Carnestoltes 2007

Com tots els anys el col·legi ha celebrat el Carnestoltes durant tota una setmana del mes de febrer. Els xiquets, il.lusionats, van acudir el dimecres 14 amd un davantal, el dijous 15 amb una samarreta verda i el divendres 16 amd un llaç fet amd paper reciclat.

A la vesprada del divendres va tenir lloc la festa. Els xiquets d’Infantil van desfilat i van ballar vestits de jocs tradicionals: de fitxes de parxís, de dominó, de cartes de baralla… La idea era fomentar els jocs tradicionals i en grupo.

Per la seva banda, els alumnes de Primària han treballat el tema del recliclatge i per aixó els nens anaven vestits de contenidors. Van portar a terme diverses representancions per a fomentar el reciclatge i animar-nos a tots a construir un món que cresca cada vegada de forma més sontenible.

Fotos:

Infantil:

Album de fotos

Primària:

Album de fotos


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s