Festa al Pare Català: “Escola digna, un dret”

El passat divendres 2 de març, quan acabaren les classes a la vesprada, l’AMPA va organitzar una festa al pati de l’escola sota el lema “Escola digna, un dret”. Com ja sabeu, hi hagué un quants bon motius per celebrar-la.

El fet d’haver aconseguit el manteniment definitiu de la unitat d’Infantil que la Conselleria havia anunciat que suprimiria, o l’inici dels tràmits per a la construcció del nou pavelló d’Educació Infantil després d’anys de reivindicacions, eren un parell d’excel·lents raons per fer festa. Però això no era tot. Hi havia una cosa més: la mostra de compromís amb l’escola que tants pares i mares van saber donar al llarg de les darreres setmanes reclamant aquest tipus de coses que fan que el Pare Català siga, cada dia més, una escola millor.

Per això, gràcies a la col·laboració de diferents entitats de Benimaclet que ens hi feren costat (l’Associació de Veïns, la Banda Juvenil i l’Associació de Comerciants) i al suport de l’Editorial Tàndem, vam celebrar una festa on destacà la nombrosa participació de tothom: d’alumnes del Centre, de pares i mares, i també de mestres que volgueren unir-se a la celebració. Contacontes, pallassos i diferents tallers van ser les activitats que se succeïren al llarg de la vesprada, enmig d’un ambient ben animat en què poguérem berenar i on ens acompanyà la música. A la fi, un sorteig de contes i llibres va fer possible que molts afortunats s’endugueren a casa un bonic record d’aquesta festa.

El bon sabor de boca per tot el que hem aconseguit i per les ganes que teníem de celebrar-ho serà la millor garantia per continuar fent una bona feina. I recordeu: la pròxima cita, la Trobada d’Escoles en Valencià. Tornem a trobar-nos-hi!

Album de fodos

Un pensament sobre “Festa al Pare Català: “Escola digna, un dret”

  1. Muy buena la pagina del cole ya era hora de q tuviera pagina web.Me alegro mucho de q lo hayais conseguido.enhorabuena.Ir añadiendo fotos q estan chulas.besos

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s