Comunicació de les famílies del Consell Escolar

Bon dia, el dilluns 27 de juliol vam tindre reunió del Consell Escolar. La Direcció ens va dir que en breu enviaria una circular explicant-ho tot, però anem a intentar fer un resum del que ens van informar:

  • Infantil complet i 1r, 2n i 3r de primària seran “grups bambolla”: això vol dir que seran grups de 20 màxim, per la qual cosa seran 4 classes per curs. Utilitzaran els espais disponibles i els recursos personals necessaris (entre els que tenim i els que han demanat a Conselleria d’Educació). Els que pertanguen a un grup no podran relacionar-se (ni tan sols al pati ni en el menjador) amb la resta de grups.
  • 4t, 5é i 6é: seran “grups oberts”, això és, estaran en les classes més grans del col·legi i hauran de mantindre la distància interpersonal de 1,5 metres (fins i tot al pati). Al pati hauran d’anar amb mascareta (en classe no perquè estaran asseguts i separats).
  • Pati: hi haurà 2 torns i es dividirà el pati en espais per a poder mantindre la distància entre grups bambolla i entre grups oberts. En infantil compraran uns tendals o una cosa similar per a posar en els corralets i així disminuir la temperatura. Encara estan treballant en les cobertes per a arreglar el tema de les goteres.
  • Menjador: en infantil menjaran a les aules i en primària per torns en el menjador. Després de cada torn es desinfecatarà tot perquè passe el següent. S’han comprat mampares per a poder mantindre la seguretat i la separació entre grups bambolla i grups oberts. Cada alumne i alumna tindrà una cadira i una taula adjudicada per a tots els dies. En horari de menjador eixiran al pati i els i les monitores tindran preparat un projecte lúdic-educatiu per a eixe temps. L’opció de contractar menjador de setembre a juny és necessària per motius organitzatius per la contractació del personal (monitors) en aquest horari. L’empresa per al menjador, elegida al Consell Escolar, ha sigut Colevisa, la mateixa que hi havia l’any pasat.
  • Matinera i extraescolars: encara no ens han confirmat si es podran realitzar o no.
  • Entrades i eixides: no canvia l’horari. S’habilitaran totes les portes necessàries i ens comunicaran per on entra cada curs. Les famílies no podran entrar al pati en les entrades, i quan els xiquets i xiquetes entren es col·locaran en les seues fileres i en entrar els posaran gel hidroalcohòlic. En les eixides podrem entrar però també ens diran de quina forma perquè es faça d’una manera ordenada i sense aglomeracions.
  • Protocol en cas que un xiquet o xiqueta tinga algun símptoma relacionat amb COVID19: se li aïllarà amb un professor/a en una sala habilitada amb llitera, paperera amb pedal, màscares i guants en el primer pis. Tots dos amb màscara, s’avisarà a la família i al centre de salut. Se seguiran totes les indicacions del sanitari que ens atenga.

El centre demana també responsabilitat a les famílies per a no portar als xiquets i xiquetes al col·le amb símptomes de malaltia, encara que semblen lleus.

Esperem poder haver aclarit alguns dubtes, de totes maneres, com us déiem la Direcció enviarà també una circular més oficial, però de moment aquesta és la informació que tenim.

Una salutació i bon estiu.

Damián Segrelles, Raquel Zapater, Yolanda Jover i Natalia Mora

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s