El Pare Català treballa de valent a la setmana del migrant

IMG-20171219-WA0013.jpgAl llarg de tota la setmana passada i part d’aquesta ha tingut lloc a l’escola la ‘Setmana del Migrant’. Una setmana plena de tallers en quasi totes les aules del centre producte de la coordinació de l’equip directiu, claustre i AMPA.

Amb motiu del dia del migrant (18 de desembre) l’equip directiu i el professorat de l’escola Pare Català han fet possible que una sèrie de tallers proposats per la comissió d’interculturalitat de l’AMPA, la Porta Verda. Els tallers realitzats, amb la col.laboració de la ONG Integra2Mundo, han estat els següents:

5anys d’infantil i primer cicle: els colors de la pell

4t de primària: xarrada a l’aula de famílies migrants de la comunitat educativa i voluntaris d’acollida.

Tercer cicle: ruta intercultural per Benimaclet.

Tothom està d’acord en que les nostres xiquetes i xiquets son molt participatius i que els tallers han tingut molt bona acollida per part de l’alumnat. La Porta Verda està molt contenta amb el resultat i confia poder repetir l’any que ve.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s