L’IES Ferrer i Guàrdia demana un nou pati

cartell pati

L’AMPA de l’IES Francesc Ferrer i Guàrdia de Benimaclet, l’institut agermanat amb la nostra escola,organitza una pintada de mural i concentració al pati de l’Institu per demanar un pati digne, coeducatiu, segur, verd i que fomente la convivència. Serà DISSABTE 16 DE DESEMBRE A LES 11 HORES.

L’IES Francesc Ferrer i Guàrdia acomplirà aquest curs 27 anys i les instal·lacions s’han deteriorat i, en alguns casos, necessiten adaptacions a les noves realitats educatives. Des de Conselleria tenen pendents unes reformes per adaptar la caseta d’alta tensió i unes manetes de pas del gas, també desperfectes a la teulada del gimnàs i de l’edifici de despatxos que provoquen entrada d’aigua.

Però, sembla ser que, la situació del pati és deplorable, no s’ha actuat en ell des de la seua construcció i ha esdevingut un solar sense ombres, ni llocs d’esbarjo que faciliten la conversa ni jocs socials. Les pistes d’esport no acompleixen els mínims regulats per llei i s’omplin de grava i aigua quan plou, la qual cosa impedeix la pràctica de l’esport i les classes d’educació física.

Aquesta situació l’ha posat l’AMPA del Ferrer i Guàrdia en coneixement de Conselleria, però no han demostrat cap interés en iniciar un projecte de millora que dignifique el centre i, per tant, l’escola pública.

Aquest desembre inicien la campanya EL PATI QUE VOLEM!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s