Multitallers 2017 (activitats extraescolars juny i setembre)

Vos presentem l’oferta lúdica i educativa per a les vesprades de Juny i/o Setembre, destinada a perllongar la jornada escolar.

Durant el mes de Juny hem preparat “l’Escola de detectius” en la qual ens encarregarem de formar professionals de la recerca, desxifrant enigmes i successos misteriosos. Un bon detectiu necessita una habilitat especial, molt ensinistrament i imaginació. Per tot aco, ens ha semblat un tema atractiu i divertit en el qual els alumnes gaudiran realitzant tallers manuals, dinàmiques i jocs específics sobre el tema. Per al mes de Setembre el nostre projecte ho hem titulat “Cerca el teu talent” i amb el volem que l’alumnat ho passe genial amb els seus companys/as i mostren el seu talent en les diferents disciplines en les quals treballarem.

Per a inscriure als alumnes en l’activitat hauran d’emplenar la fitxa d’inscripció i enviar-la per correu electronic a info@arco-iris.es o introduir-la en la bustia de l’AMPA del col·legi abans del 19 de Maig.

Els llistats s’exposaran en el tauló de l’AMPA el 24 de Maig. El cobrament de l’activitat de Multitaller de Juny es realitzarà en el compte facilitat en la fitxa d’inscripció el 29 de Maig i el càrrec del Multitaller de Setembre es carregarà en compte del 4 al 6 de Setembre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s