Exposició ‘Testimonis Compartits’

expoEn el marc de la III Fira Intercultural que gira en torn la guerra de Síria i l’acollida de les persones refugiades, presentem l’exposició “TESTIMONIS COMPARTITS”

Ja pots visitar-la al corredor de la planta baixa de l’edifici de Primària durant les properes setmanes.

Aquesta exposició parteix del llibre “Testimonis Compartits-Shares Stories” no és ficció sinó un conjunt de microrelats il•lustrats, de testimonis de vides, de sentiments, reflexions que homes i dones de diferents latituds i cultures han volgut lliurement manifestar de forma col·loquial. Uns en la seua llengua materna, altres amb l’esforç de l’aprenentatge del seu segon idioma. D’ací la pròpia idiosincràsia lingüística de les narracions que evidencien, sobretot, els llaços en comú que posseïm cada un de nosaltres quan ens trobem fora del nostre país.

El projecte parteix del llibre ” Testimonios compartidos “, editat pel Centre d’Acollida a Refugiats (CAR) de Mislata, i que ha servit com a punt de partida perquè en el Col·legi Santa Cruz, escola cooperativa amb una estreta relació de col·laboració amb el CAR-Mislata, els alumnes de Primària treballen sobre les seues pròpies vivències. És a dir, els testimonis dels xiquets comptats i il•lustrats per ells mateixos.

No pergues l’oportunitat de visitar-la!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s