Arriba el PrimaveraPEC!

800X600-PECEL primavera PEC és el nom que li hem volgut donar a una jornada festiva i de treball (dissabte 13 de maig, tot el dia). En ella ens volem trobar les famílies del Pare Català per a parlar del model d’escola que ens agradaria arribar a ser, i al mateix temps volem passar un dia de famílies, compartint jocs, música i festa.

Per a poder preparar el treball, necessitem que trieu sobre quins dels trets identitaris que hi ha llistats més avall voldríeu treballar el dia del PrimaveraPEC.

Per a allò hem elaborat una enquesta que pots trobar ací:

https://goo.gl/forms/F8vTdZIpk4vYSHoM2

El PEC (Pla educatiu de centre) és el document que dóna forma a l’escola, el seu ideari i la seua norma màxima, de ella en pengen totes les altres normes i documents.

El PEC es desenvolupa des d’uns trets identitaris que cal desglossar en objectius, i aquests en accions, tasques i normes.

Al primavera PEC vos convidem a treballar en algun d’aquests trets, vota amb un 3, un 2 i un 1 els tres que més t’interessen.

Teniu un resum de què vol dir cada cosa al document de treball del PEC ací: https://drive.google.com/open?id=1NaZkTfSg3RsgDDCFQtcfwgZm1sdwhBbiOmvAJt2H4PE

Mentre les adultes treballem, els menuts i menudes tindran un espai de lleure que compartirem amb elles després d’un dinar de germanor. Els detalls encara estan per definir, però ves apuntan la data a l’agenda i vine a fer una escola millor!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s