“Entre totes i tots fem aquest món”

whatsapp-image-2017-03-05-at-20-58-00Aquesta setmana tots el dies les nostres filles i fills escoltaran històries de dones gràcies a les cançons que sonaran a l’entrada i eixida de classe, us enviarem via whatsapp quines són aquestes cançons…

El divendres 10 de març a les 17’15h anem a parlar de cine per això anem a conèixer a dues directores pioneres del cinema (Alice Guy i Lotte Reiniger) i també tenim la sort de comptar amb una mamà del nostre cole que és realitzadora audiovisual, ens mostrarà treballs realitzat per dones i al voltant de les dones.

Aquesta activitat està dirigida a tota la família i poden participar xiquetes i xiquets.

Un pensament sobre ““Entre totes i tots fem aquest món”

  1. Retroenllaç: Èxit del Dia de la Dona a les aules del Pare Català | AMPA PARE CATALÀ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s