Escola d’estiu del Pare Català 2016

L’eCARTEL E.ESTIU 2016mpresa ARCO IRIS ha preparat l’oferta de L’ Escola d’estiu que es celebrarà al Col·legi Pare Català des del 23 de Juny fins al 29 de Juliol, amb gran varietat d’opcions

CARTEL E.ESTIU 2016

Inscripció (valencià)

Inscripción (castellano)

Enguany hem titulat a la nostra escola d’estiu “Viatge al futur”. Fa molts anys, l’home va inventar una gran màquina que podia viatjar en el temps. Un enginy rar i singular que no tenia forma definida. Recolzant-nos en eixe meravellós i divertit enginy científic, els xiquets/es viatjaran en el temps cap al futur acompanyats del nostre gran científic. Cada setmana la màquina es posarà en marxa, teletransportarem als xiquets i xiquetes en un viatge ple d’aventures i sorpreses que no oblidaran mai. Viatjarem a altres planetes, a altres temps, en els que en la terra hi haurà robots molt sofisticats i altres éssers intel·ligents als que coneixerem i no deixaran indiferents a ningú.

La nostra finalitat és que els participants de l’escola d’estiu coneguen i visquen en primera persona una experiència apassionant de ciència-ficció de la què estem convençuts que gaudiran en companyia dels seus companys i del nostre equip de monitors.

La nostra proposta per a l’escola d’estiu es bilingüe (anglés-valencià). Els participants realitzaran tots els dies dos hores diaries d’ activitats en anglés amb monitors profesionals bilingües. Els xiquets aprendran i es divertiran realitzant jocs, tallers, disfresses, gimkanes,….

Per a participar en l’escola d’estiu hauran d’omplir la documentació adjunta, firmar l’autorització i realitzar el pagament en el Banc Santander al número de compte: ES74 0049 4512 2524 1000 6105

Hauran d’indicar com a concepte Escola d’estiu Pare Català i el nom i cognoms del xiquet/a. El resguard de pagament junt amb la documentació hauran de depositar-lo en la bústia de l’AMPA o entregar-li’l a Paqui (encarregada de l’Escola Matinera) abans del 10 de Juny.

En el preu està inclòs el material necessari per a la realització dels tallers, 3 eixides que inclouen autobusos i entrades, així com una samarreta per a cada participant. Les places són limitades, establint-se com a preferència, en primer lloc alumnes del Col·legi i després alumnes d’altres centres.

Els llistats s’exposaran en el tauler de l’AMPA a partir del 10 de Juny, la reunió informativa serà en l’aula de música del col·legi el 27 de Maig a les 5 de la vesprada. Si tenen dubtes o desitgen més informació poden enviar un correu a info@arco- iris.es.

Un pensament sobre “Escola d’estiu del Pare Català 2016

  1. Retroenllaç: Oferta d’extraescolars per al curs 2016-2017 | AMPA PARE CATALÀ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s