Multitallers 2016 (activitats extraescolars juny i setembre)

***ACTUALITZACIÓ***

Demà es penjaran a l’escola els llistats dels i les alumnes inscrites.

Enguany serà La Rosetta (empresa encarregada del Let’s Move) qui s’encarregarà de dur a terme els multitallers per a les vesprades de juny i setembre. A continuació podeu consultar tota la informació d’aquestes activitats extraescolars.

Full d’inscripció als MULTITALLERS 2016 (juny i setembre) del PARE CATALÀ

Durant els mesos de juny i setembre noves i originals aventures faran que els xiquets i xiquetes descobrisquen fets històrics des del present. Tot amb molt de misteri i secrets que caldrà superar. Ens ho passarem molt bé jugant, mullant-se, ballant, fent teatre, pintant i moltes més coses… i sense oblidar les activitats d’anglés especialment planificades per a que els participants puguen aprendre mitjançant el joc.

Cada setmana l’equip de Rosetta acompanyarà als participants en les diferents aventures que els permetran aprendre la història, valors i cultura. Es presentaran personatges i històries de manera natural i sòlida.  Tot es farà d’una forma tan lúdica, que els xiquets i les xiquetes gaudiran al temps que aprenen.

Atenció: ÚLTIM DIA PER A APUNTAR-SE: 18 DE MAIG

A continuació podeu consultar els preus, condicions i fulls d’inscripció:

Full d’inscripció als MULTITALLERS 2016 (juny i setembre) del PARE CATALÀ

Un pensament sobre “Multitallers 2016 (activitats extraescolars juny i setembre)

  1. Retroenllaç: Oferta d’extraescolars per al curs 2016-2017 | AMPA PARE CATALÀ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s