Les Trobades de Bàsquet celebrades al Pare Català….UN ÈXIT!!

Diumenge passat, 24 d’abril, dos centenerars de persones van acudir al nostre col·le, Pare Català, per a gaudir d’un matí on els més xicotets/tes (primer i segon de primària)  van ser els protagonistes: la X Trobada Prebenjamín Lena Esport – Pare Català.

Una trobada on 9 equips van poder competir durant tota la jornada en una pseudo-competició on van jugar tots contra tots de forma adaptada a les seues edats. A més, gràcies als nostres amics de Món Orxata gaudírem d’un esmorzar ben fresc i saludable que tant jugadors/as com  familiars van poder tastar.

Els prebenjamins del Pare Català van fer molt bona trobada, disputant tots els encontres davant les grans escoles que ens van visitar: Claret, Don Bosco, Julio Verne, Malilla, Torrent i València Bàsquet.

Setmana a setmana, trobada a trobada, tenen l’ ocasió de demostrar el gran equip que han aconseguit ser i de fer-nos gaudir, una vegada més, del seu bon joc i saber estar. Us seguirem informant dels seus progressos!

Éxito de la trobada en el cole!

Un gran aplaudiment per als nostres esportistes!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s