Jornades d’Economia Social i Cooperativa a Benimaclet

Compartim amb vosaltres aquestes jornades que tindran lloc a la nostra escola al llarg del mes d’abril. En total, seran sis sessions, amb la participació de més de 20 entitats de l’economia social i cooperativa, per mostrar i debatre al voltant de formes alternatives de fer economia i de promoure fórmules d’autoocupació cooperatives.

Diferents taules temàtiques i sectorials per reflexionar, aprendre i potenciar el paper de l’economia social i cooperativa al món de les finances ètiques i solidaries, de la cultura i la comunicació, de les polítiques urbanes i de vivenda o de la intervenció social i comunitària, entre d’altres.

Més informació a la pàgina de BARRICOOP

economiasocial

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s