Comunicat: acords Assemblea Extraordinària en relació al Pati d’infantil

A continuació us informem de  la permanenti i lamentable situació del pati d’infantil i dels acords que hem pres a l’Assemblea General extraordinària de l’Ampa per a solucionar-los.

(Última hora: Us comuniquem que ens han convocat a una reunió a l’ajuntament dilluns. Seguirem informant)

Situació a la Conselleria:

El dia 5 de febrer es va reunir la presidenta de l’Ampa i la Directora de l’escola amb la Subdirecció Territorial d’Infraestructures de la Conselleria per a traslladar totes les reivindicacions de l’escola en relació a les infraestructures: deficiències i problemes de manteniment dels dos patis (adjuntant un dossier amb punts negres i fotos, així com dels dos edificis), situació del solar adjacent a l’escola i situació del projecte de reforma de l’escola arraconat en un calaix des de 2008.

La reunió va servir per saber quines competències té cada administració: manteniment correspon a l’ajuntament; obra i remodelació a la Conselleria.

Respecte a la situació dels dos patis (especialment d’infantil), es van comprometre a cridar els tècnics perquè en un mes o mes i mig vinguen a l’escola. Un parell de setmanes després ens tornaríem a reunir amb ella per què ens explique quina serà la millor solució i quan es podrà fer.

Ens va deixar clar que caldrà tindre en compte dos aspectes: la millor solució a nivell tècnic i quin siga el pressupost. Si són obres menors (que no superen els 50.000 €) ho faria la Subdirecció Territorial, però si son més diners ho hauria de fer directament Conselleria i els terminis poden variar.  Per tant, a l’assemblea vàrem acordar esperar a que vinguen els tècnics (i vigilar que així passa) per saber quina proposta de remodelació i en quins terminis ens plantegen.

Situació a l’Ajuntament:

Fet que també tenim problemes de manteniment i que el pati necessita intervencions urgents, mentre es cerca una solució estructural, vàrem demanar una reunió als regidors de l’Ajuntament el dia 12 de febrer (encara no tenim resposta).

Acords de l’Assemblea:

  1.  Estar pendents que es produeix en els temps indicats la visita dels tècnics de Conselleria i reaccionar ràpidament a les propostes. A més, dos membres de l’assemblea es coordinaran per a treballar possibles propostes d’ús del pati d’infantil i de millora per a traslladar-los al tècnic quan faça la visita.
  2.  L’AMPA ha demanat a Direcció que convoque un Consell Escolar d’urgència per a obrir un plec de contractació d’una persona que s’encarregue de ruixar el pati d’infantil mentres l’Ajuntament no se’n faça càrrec del manteniment  (única opció que podem fer per minimitzar els problemes que ocasiona el pati).
  3. Un grup de pares s’ha organitzat des d’aquest matí per ruixar el pati d’infantil tots els dies fins que estiga contractada aquesta persona per part de l’escola o l’Ajuntament propose altra solució.
  4. Tornar a demanar la reunió als regidors amb caràcter d’urgència traslladant aquests acords. Si no tenim resposta en dos setmanes (abans del dia 9), iniciarem accions de denúncia pública de la situació. La primera opció que es contempla és una convocatòria a mitjans el dia 10.

Volem agrair el compromís a tothom que va participar ahir a l’escola i, com sempre, ens oferim a respondre qualsevol dubte des de l’AMPA. Us recordem el nostre correu: ampa.parecatala@gmail.com

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s