Informació sobre les samarretes i la rifa per a les Trobades 2016

Un any més, escoles i instituts d’ensenyament en valencià i Escola Valenciana estem organitzant les Trobades d’Escoles en Valencià que se celebraran a la primavera: una festa on la convivència i la reivindicació del valencià són elements indispensables que enguany celebrarem la XXIX edició el diumenge 24 d’abril a Patraix. . A continuació oferim us informem sobre com aconseguir les samarretes i la rifa.

Taller

Com fem cada curs, volem que la nostra escola participe activament en aquesta Trobada. Es prepararà un taller per a eixe dia, serem presents a la cercavila i ens implicarem en la resta d’activitats que ja s’estan programant al voltant de la Trobada. A partir d’ara, a les reunions obertes de la Junta Directiva de l’AMPA (recordeu: els primers dilluns de cada mes, a les 17:15, a la biblioteca) dedicarem temps (i ganes!) a organitzar com toca aquesta participació.

Rifa

Un dels objectius de l’organització de les trobades és fomentar-ne l’autofinançament, de manera que la festa es puga cobrir bàsicament amb les aportacions de les famílies. És per això que repartim a cada família de l’escola unes paperetes de rifa el benefici de la venda de les quals s’inverteix en l’organització de la Trobada. El repartiment d’aquestes paperetes es fa a raó de 4 paperetes per família, per un total de 4 €. El pagament es farà al/a tutor/a del vostre fill/a el més prompte possible. La data límit per a fer-ho serà el 4 de març.

Poc abans de la celebració de la Trobada, a les famílies que han adquirit paperetes de rifa se’ls obsequiarà amb la Carpeta de la Trobada, on s’inclou tota la informació sobre les activitats programades.

Samarretes

Com tots els anys, l’organització de la Trobada ha dissenyat unes samarretes commemoratives la comanda de les quals (per als vostres fills, per a vosaltres, per a qui vulgueu) podeu realitzar ja. El preu de la samarreta és de 8 € i n’hi ha 11 talles (des de la 4 fins a la SG). Per tal de poder comprovar quines talles us van millor, podreu veure-les i emprovar-vos-les els dies 23 (dimarts), 24 (dimecres) i 25 (dijous) de febrer, a la Biblioteca de l’escola i en horari de 17:15 a 18:00.

Aquests dies, en l’horari indicat, podreu també realitzar-ne la comanda. El termini per realitzar comandes acabarà el 4 de març. Les samarretes encomanades es lliuraran als alumnes abans del dia de la Trobada i tan prompte com l’organització ens les proporcione.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s