Xerrada “L’escola que volem i podem fer” (Dino Salinas)

Aquest divendres, 29 de Gener, la comissió de l’ampa “L’escola que volem”, hem convidat Dino Salinas (Vicedegà de la Facultat de Magisteri de la Universitat de València), qui farà una xerrada per reflexionar sobre l’educació de les nostres filles i fills. L’acte serà a les 17:30h al menjador del CEIP Pare Català.

Quan la Comissió es va plantejar fer una xerrada que poguera interessar a mares i pares del Pare Català, de seguida vam pensar en Dino Salinas. Dino Salinas és professor Titular del Departament de Didàctica i Organització Escolar i el seu àmbit fonamental d’intervenció és la formació de mestres d’Educació Infantil, així com l’avaluació de l’ensenyament. Pensem que es la persona idònia per ajudar-nos a reflexionar sobre l’educació dels nostres fills i filles i per sort, ell de seguida va accedir a la nostra proposta.

Per acompanyar la xerrada hem preparat berenar tant per als llaminers com per als qui són “més de salat”. A les 17:00h podreu degustar el berenar, els beneficis del qual es destinaran al Fons Comunitari de l’escola. A més portarem jocs perquè ningú s’avorrisca i perquè les famílies gaudisquen de la xerrada mentre els seus fills i filles es diverteixen.

Com que es tracta d’un tema que considerem d’interés general, no dubteu en convidar aquells pares i mares d’altres escoles interessants en la temàtica.

No falteu. Us esperem.

 

escola q volem OK web

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s