Resolució ajudes del Fons Comunitari Escolar 2015-2016

Des de l’AMPA volem informar-vos que el Fons Comunitari Escolar ja ha resolt les ajudes sol·licitades pel 50% de material d’aula i activitats complementàries.

(Ver en Castellano)

El llistat de codis de les famílies sol·licitants amb la resolució es pot trovar en el tauler d’anuncis de consergeria de primària i en la web a través del següent enllaç:

2015-2016-LISTADO FAMILIAS ADMITIDAS FONS COMUNITARI ESCOLAR

Cal destacar que gràcies a la solidaritat de tota la nostra comunitat escolar, hem passat de gestionar ajudes per a 20 alumnes el curs escolar passat a les 45 d’este moment. Per això més que mai es fa necessari seguir participant i col·laborant amb este projecte.

Una vegada es faça públic el llistat de codis de les famílies perceptores, la Comissió de Finançament procedirà a contactar amb cada família adjudicatària i el professorat amb la major brevetat possible.

GRÀCIES PER LA TEUA COL·LABORACIÓ

EL FONS COMUNITARI ESCOLAR SOM TOTS I TOTES

(Castellano)

Desde el AMPA queremos informaros que el Fons Comunitari Escolar ya ha resuelto las ayudas solicitadas para el 50% de material de aula y actividades complementarias. La lista de códigos de las familias solicitantes con la resolución se puede encontrar en el tablón de anuncios de conserjería de primaria y en la web a través de este enlace:

2015-2016-LISTADO FAMILIAS ADMITIDAS FONS COMUNITARI ESCOLAR

Hay que destacar que gracias a la solidaridad de todos los actores de nuestra comunidad escolar, hemos pasado de gestionar ayudas para 20 alumnos/as el curso escolar pasado, a las 45 de este momento. Por lo que, más que nunca, se hace necesario seguir participando y colaborando con este proyecto.

Una vez se haga pública la lista de códigos de las familias perceptoras, la Comisión de Financiación procederá́ a contactar con cada familia adjudicataria y el profesorado con la mayor brevedad posible.

 GRACIAS POR TU COLABORACIÓN

EL FONS COMUNITARI ESCOLAR SOMOS TODOS Y TODAS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s