Arriba Benimaclet T’estime

Arriba una nova edició del Benimaclet t’Estime 2015. Enguany per partida doble i amb una participació destacada de la nostra escola en homenatge als 35 anys del seu naixement i els 25 de la línia en valencià.

La primera etapa serà aquest dissabte 30 de maig a la Plaça de Benimaclet a partir de les 18:00 h on estaran com sempre la gran geganta Cleta, el Moro Maclet i Tirant Lo Blanch als sons de les dolçaines i tabals d’Estrela Roja.
Entitats socials de tot tipus i finalitat, associacions d’allò més combatiu, col·lectius socials de tota mena, promotors de la cultura i persones compromeses amb el país organitzaran una fira que clourà amb un cercavila cap el CSOA L’Horta on, envoltats dels Horts Urbans de Benimaclet, soparem a la fresca de pa i porta.
Següent dissabte, 6 de juny, Benimaclet t’Estime continuarà amb la VI Fira de la Música de Benimaclet, que excepcionalment es traslladarà enguany a les instal·lacions de la nostra escola.
 
La Fira de la Música de Benimaclet va nàixer de l’empenta del CEIP Pare Català al 2010 i enguany que l’escola celebra els 35 anys de la seua creació i els 25 anys de la implantació de la primera línia en valencià la Fira de la Música tornarà a l’escola. A partir de les 18:00 h donarem pas a la trobada de músics i cantants en valencià amb breus actuacions semiacústiques de grups de rock, ska i rap i de cantautors sols i acompanyats, amb presentacions, converses i novetats discogràfiques i un bon repàs de les propostes emergents i alternatives, el més recent de la música en valencià i tota l’actualitat que puguem abastar.
Amàlia Garrigós, coneguda periodista i presentadora desnonada de ràdio i televisió i Josep Vicent Frechina, musicòleg i secretari del jurat dels Premis Ovidi Montllor a la música en valencià s’encarregaran d’eixa part divulgadora si es possible. 
Els músics Àlvar Carpi i Rafa Xambó ens ajudaran a la part d’organització i Ernest Estornell actuarà de coordinador general amb el suport de la plataforma-associació Benimaclet Viu. I tots junts gaudirem d’una manera única de viure la nostra música. 
 
 

Deixa un comentari