Informació AMPA sobre les proves diagnòstiques

 

L’AMPA informa:
Després de l’assemblea informativa convocada el dimarts 19 de maig de 2015 per a tractar la realització de les proves diagnostiques i individualitzades previstes per la nova legislació educativa, que s’han de realitzar properament els alumnes de 1r, 3r i 4rt de primària, s’ha acordat redactar un model d’escrit per a les famílies que no volen que els seus fills les realitzen (vore baix). La intenció d’aquest escrit és eximir de responsabilitat tant als xiquets que no la facen com a les seues mestres: recordeu que les proves son obligatòries, com ens han informat a totes les reunions trimestrals d’aula dels cursos afectats.

Les famílies que no vulguen que els seus fills realitzen les proves, poden presentar aquest escrit per registre d’entrada a l’escola (a secretaria) preferiblement abans del divendres  22 de maig.
A continuació podeu trobar tant l’escrit que hem preparat com un enllaç a la web de FAPA. Ací podreu trobar tots els arguments que FAPA ens ha fet arribar i amb els quals estem d’acord la majoria dels assistents a l’assemblea, on s’explica clarament perquè ens oposem a aquestes proves.
Vos informem que dijous a les 17 hores i divendres a les 9 del matí muntarem unes taules informatives al porxo de l’escola. 
 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s