Convocatòria Benimaclet-Est

L’Associació de Veïns i Veïnes de Benimaclet convoca un concurs d’idees per redefinir el PAI Benimaclet-Est amb l’objectiu de consensuar la transició entre la ciutat i l’horta al voltant dels Horts Urbans de Benimaclet.


Aquest projecte compta amb la col·laboració de la Universitat de València, de la Universitat Politècnica de València i d’associacions culturals i socials del barri i de la ciutat, i està patrocinat per Caixa Popular (Cooperativa Valenciana de Crèdit).

Des de l’Associació de Veïns i Veïnes de Benimaclet, proposen una estratègia pionera de participació ciutadana en l’àmbit del planejament urbà del nostre barri. Amb això, es pretén promoure el debat i la reflexió sobre el futur d’aquest entorn. Els resultats s’oferiran als representants públics i partits polítics abans de les eleccions municipals de 2015.
Podeu consultar les bases a la web.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s