Taller de percussió “Conèixer Àfrica i la seua musicalitat”

Estimades famílies,
         Amb motiu del Dia Internacional dels drets de les Persones Migrants, que es cel.lebrarà el proper 18 de desembre arreu del mon , La Porta Verda (Comissió d’Acollida i Interculturalitat del CEIP Pare Català) ha organitzat el Taller de percussió  Conèixer Àfrica i la seua musicalitat”.
         Al taller, que imparteixen els companys/es del projecte Orriols Con-Vive, participaran tots els xiquets i xiquetes de primer, segon i tercer cicle d’infantil i es realitzarà els matins dels dies 17, 18 i 19 (en sessions de una hora per grup).
         Es tracta d’una activitat lúdico-educativa,  que té com a principal objectiu fomentar el coneixement de les diferents cultures que existeixen a la nostra escola. Es pretén sensibilitzar als mes menuts/des al voltant del fenomen de l’emigració i les seues causes.
         Es durà a terme un sessió pràctica de percussió, on s’ensenyarà als participants a tocar amb instruments com el djembé, darbuca i el saber. A més, es mostrarà de quins materials estan fets i de quina manera foren elaborats.
         Aprofitem per animar-vos a participar en la manifestació que es cel.lebrà amb motiu del Dia Internacional dels drets de les Persones Migrants a València el dissabte 20 de desembre  (Plaça de l’Ajuntament 18:00h).
laportaverda1234@gmail.com
Desembre 2014

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s