III Mostra del llibre i del disc en valencià a Benimaclet (13 de desembre)

Vos passem informació via la Universitat Lliure de Benimaclet:

La Universitat Lliure de Benimaclet, Benimaclet Viu, el Centre Instructiu Musical de Benimaclet i l’Associació de Veïns i Veïnes de Benimaclet presentem la III MOSTRA DEL LLIBRE I DEL DISC EN VALENCIÀ A BENIMACLET. Com a les dues anteriors edicions, intentarem crear un entorn adequat per agrupar i exposar les últimes produccions literàries i discogràfiques de la nostra terra en un moment idoni per fer-les servir com a regal nadalenc, ubicat en ple consumisme voraginós d’objectes innecessaris, banals i freqüentment inútils. Insistim, per tant, amb la nostra empenta i esforç imparable a fer accessibles aquells productes culturals que més difícil tenen la seua distribució i exhibició, sobre tot en aquestes dates, on  encara són més bandejats de l’habitual dels aparadors comercials: els llibres i els discos fets en valencià. Recuperem doncs el lema què vàrem proclamar a la primera i aventurada edició: El lloc on aconseguiràs el regal de Nadal que estaves buscant i no sabies com trobar. Literatura i música de casa nostra, res millor!
Enguany toca dissabte 13 de desembre i amb horari oficial d’apertura d’11:00 h a 21:00 h, com sempre, al Musical de Benimaclet (carrer Baró de Sant Petrillo, 14, per si algú encara es perd). La Mostra es realitzarà amb la participació de les llibreries de Benimaclet i voltants La Traca, Primado, Comercial L’Eixam, Denes Editorial i Gaia, les discogràfiques i distribuïdores Comboi Records, Discos Oldies, La Casa Calba i Mésdemil, el suport del Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants en Valencià, la participació de productores audiovisuals i l’assistència variable i imprevista a hores d’ara d’autors literaris i musicals. A l’emblemàtic recinte de la centenària societat musical de Benimaclet disposarem, com no, de micròfon obert i mitjans per poder acollir lectures, entrevistes, música en directe, presentacions audiovisuals, activitats dinamitzadores diverses al llarg de la jornada i més d’una sorpresa que de segur us complaurà. Sabem que convèncer gent que regale a Nadal música i literatura és una temeritat. Que ho faça a més en valencià, no té nom. Però som així d’inconscients!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s