Samarretes per a la Trobada d’escoles en valencià

Els dies 6, 7 i 8 de març estarem a partir de les 17:15 a la biblioteca de l’escola per recollir les comandes de samarretes per a la Trobada d’enguany, que se celebrarà el diumenge 13 de maig. El preu de cadascuna és de 8 euros. Tindrem diferents talles perquè pugueu veure-les.Haureu d’emplenar aquest paperet amb la vostra comanda. També teniu l’opció de posar-lo en un sobre amb els diners de les samarretes i dipositar-lo en les bústies de l’AMPA.  

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s