Dissabte 25 de febrer: manifestació


El proper
dissabte 25 de febrer hi ha convocada una manifestació contra les retallades i per la depuració de responsabilitats al Consell, convocada pels sindicats de la Mesa General de la Funció Pública. Diverses associacions de Benimaclet han decidit acudir conjuntament a aquesta manifestació sota el lema “Benimaclet mobilitza’t”. El punt de trobada serà la plaça de Benimaclet a les 17 hores. Des d’allí ens dirigirem cap a la plaça de Sant Agustí on s’iniciarà la manifestació a les 18 hores.

 BENIMACLET AL CARRER
– REPRESSIÓ + EDUCACIÓ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s