La presentació de les Trobades 2009, al Pare Català

El passat dimecres 1 d’abril, la Biblioteca de l’escola fou seu privilegiada d’un acte cívic important: la presentació de les Trobades d’Escoles en Valencià d’enguany. Unes Trobades lectores amb què Escola Valenciana s’ha plantejat, entre altres objectius, el foment de la lectura.

Malgrat això, encara que així estava previst, la seu de la Biblioteca Valenciana (a Sant Miquel dels Reis) no va poder ser el lloc on aquesta edició de les Trobades es presentara. Per això, l’acte de l’altre dia a l’escola fou especialment important: perquè va deixar palés que amb la Biblioteca del Pare Català es pot comptar per promoure la lectura i la nostra llengua.

Ací teniu un reportatge d’Info TV que va donar notícia de l’acte i una carta de la Junta Directiva de l’AMPA enviada a Escola Valenciana per tal de donar-los la benvinguda a l’escola.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s