Obra de fi de curs de teatre infantil

El dimecres 6 de juny, tingué lloc l’estrena de l’obra que el Grup de Teatre d’Infantil que dirigeix Empar va estar preparant al llarg de tot el curs. Mares, pares, germanetes i germanets, avis, amics… un fum d’incondicionals assistiren a un espectacle difícil d’oblidar que, a força d’il·lusió per part dels seus protagonistes, va ser tot un èxit.

La cosa, més o menys, va anar així:

Això diuen que va ser i era un bosc encantat que tenia uns veïns ben especials: unes fades, uns lleons, uns tigres, uns elefants, unes marietes i una papallona que s’ho passaven d’allò més, simplement, vivint. Saltaven, ballaven, reien; fins i tot tenien temps per tindre cura d’un jardinet ple de testets on havien sabut fer crèixer unes flors.

En aquell bosc, però, hi havia un habitant més: el monstre Poti-Poti. La veritat és que la seua cara feia feredat, els seus crits encara en feien més i, per això, fades, lleons, tigres, elefants, marietes i la papallona van tindre un bon ensurt la primera vegada que el van veure volant pel bosc. “El monstre Poti-Poti!”, “El monstre Poti-Poti!”, cridaven esverats quan el tenien a prop.

Però en un lloc tan encantat com aquell, entre tanta joia, ni un monstre com el Poti-Poti tenia res a fer. La música i les rialles de tothom l’acabaren de convèncer que segurament seria molt millor unir-se a la festa i a les ganes de gaudir dels veïns del bosc que no perdre el temps fent por. I així ho va fer.

Abans de caure el teló, uns quants rogles d’alegria foren el remat de la funció.

Enhorabona als debutants com a actrius i actors en les seues primeres representacions (estem convençuts que hi tenim una bona pedrera!) i gràcies a Empar per fer-ho possible.
Àlbum de fotos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s