18 de novembre: Eleccions al Consell Escolar 2021

QUÈ ÉS EL CONSELL ESCOLAR?? 

El Consell Escolar és la màxima autoritat del centre i al mateix temps un organisme de participació democràtica en la gestió i presa de decisions. Al Consell Escolar, en efecte, s´hi troben representats tots els estaments de la comunitat educativa (professors, alumnes, pares i mares, personal no docent), que escullen els seus representants en un procés electoral que se celebra cada dos anys. Presideix el Consell Escolar el director del centre i aixeca acta de les seves decisions el Secretari. Hi participen també el Cap d´Estudis i un representant de l´Ajuntament, a més dels representants dels professors, pares, alumnes i personal no docent.

FUNCIONS DEL CONSELL ESCOLAR: 

  • Aprovar i avaluar el Projecte Educatiu del Centre (PEC)
  • Aprovar i avaluar el Pla de Convivència ) Aprovar i avaluar la Programació General Anual (PGA) ) Participar en l’elecció del Director/a del Centre
  • Proposar mesures i iniciatives que afavorisquen la convivència, la igualtat i la resolució de conflictes
  • Aprovar el projecte de pressupost del centre i la seua execució

COM POTS VOTAR?

Dijous 18 de novembre de 2021 se celebren les eleccions al Consell Escolar i la mesa electoral tindrà el següent horari:

Matí: de 09.00 a 10.00

Vesprada: de 16.00 a 19:00

A la papereta, marqueu fins a un màxim de 3 candidats.

SI NO POTS VINDRE:

Vot diferit
Es pot fer de tres maneres:
-Correu certificat.
-Entrega del sobre a la direcció del centre
-Entrega en la mateixa mesa electoral el dia de les eleccions.

El sobre del vot contindrà firma manuscrita i coincident amb la firma que apareix en el document d’identificació que aporte, fotocòpia del DNI o altre document acreditatiu equivalent, i un segon sobre en blanc i tancat en l’interior del qual s’haurà inclòs la
papereta del vot.

TENEN DRET A VOT LES MARES I EL PARES DELS I LES ALUMNES.

Aquesta és la candidatura de la nostra AMPA:

Perquè volem ser la teua veu dins del teu centre. Perquè creiem que la nostra participació és important per una educació de qualitat.

ELS NOSTRES OBJECTIUS SÓN:

  • Ser portaveus dels plantejaments i les demandes més representatives dels pares i les mares de l’escola, fent possible que la seua veu estiga present en els acords i posicionaments que assolisca el Consell Escolar.
  • Afavorir la coordinació entre els distints sectors escolars (professorat, alumnat, personal d’administració i serveis, i famílies), contribuint a fer de la seua participació activa en la gestió del centre un aspecte fonamental del funcionament de la nostra comunitat educativa.
  • Promoure totes aquelles mesures que contribuïsquen a la millora de la qualitat de l’educació al nostre centre (desenvolupament d’activitats extraescolars, participació en la gestió del menjador, mesures d’extensió de la gratuïtat de l’escolaritat, etc.), des del compromís de fer de la nostra escola una escola pública de qualitat oberta a tothom. )  Fomentar totes aquelles mesures i projectes que afavorisquen la participació dels pares i les mares en accions que ajuden a millorar la convivència a la nostra escola.
  • Mantindre un posicionament actiu en tot el que faça referència al projecte de remodelació de l’escola: tant respecte al seguiment de les intervencions que s’engeguen com pel que fa a la reivindicació d’un desenvolupament íntegre del projecte que l’escola defensa.
  • Fomentar el màxim (i el més eficaç) aprofitament de les instal•lacions i recursos del centre, un aprofitament que ha d’estar al servei de la millora de l’educació dels nostres fills i filles.

La nostra participació en el Consell Escolar és important i necessària, ja que podrem contribuir al control, orientació i avaluació de l’activitat del nostre centre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s