Cinema en valencià: ‘Demà comença tot’

La CAPPEPV (Coordinadora d’Alumnes, Professorat, Pares i Mares per l’Ensenyament Públic en Valencià), La Coordinadora de l’Horta Nord i Escola Valenciana amb la col·laboració d’Acció Cultural, et convidem el dijous 16 de setembre a les 18:30h. a la projecció de la pel·lícula Demà comença tot al Centre Octubre, situat en el Carrer de Sant Ferran, 12, 46001 València

L’entrada és gratuïta, però cal reservar enviant un correu electrònic a l’adreça electrònica cappepv@fev.org (indicant el nom complet i el nombre de places que es desitge reservar), ja que l’aforament està limitat a la capacitat de la sala. Et confirmarem la reserva responent al correu electrònic que ens envies.

Sinopsi:

Dels productors de LA FAMÍLIA BÉLIER. Protagonitzada pel guanyador del Cèsar Omar Sy (INTOCABLE, SAMBA) al costat de l’actriu i model Clémence Poésy (EL MEU AMIC MR. MORGAN). Una història commovedora que arriba al cor.

El Samuel és un jove solter i conqueridor que viu a la costa francesa. Un dia una antiga aventura es presenta amb un nadó en braços, li comunica que és la seua filla i desapareix. Incapaç de portar una vida amb un nadó intenta trobar a la mare sense èxit. Passa el temps i mentre la nena va creixent porten una vida divertida i meravellosa. 8 anys més tard la mare torna per recuperar la seua filla.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s