Torna el taller de teatre (joc dramàtic 2021)

El taller de teatre vol reprendre la seua tasca i siga com sempre un espai de trobada on les xiquetes i xiquets EXPRESEN LES SEUES EMOCIONS, DESENVOLUPEN les seues capacitats de expressió físiques , comunicatives i creatives. En un ambient distés i respectuós, posarem sempre la salut per davant, complint la normativa sanitària I respectant els grups de convivència estable (bombolles) i les necessitats i bona marxa de tot el col·legi.


L’Espai on es farà l’activitat serà el Cau de la Muixeranga, molt proper a l’escola (C/ Prudenci Alcon i Mateu 3 baix). Els xiquets i xiquetes seran recollits del col·legi a migdia i tornats a portar a l´escola. Els grups seran d’un màxim de 12 i mínim de 6 i com ja hem dit hauran de pertànyer al mateix grup de convivència (bombolla).

PROPOSTA D’HORARI
DILLUNS -Infantil. 5 anys. De 14,15 a 15,15h.
DIMARTS -5é i 6é. De 12,30 a 13,30h. -1r Primària. De 14,15 a 15,15h
DIMECRES -4t. De 12,30 a 13,30h. – 2n Primària. De 14,15 a 15,15h.
DIJOUS – 5é I 6é. De 12,30 a 13,30h. – 3r Primària. De 14,15 a 15,15h.

Agraïm el bon acolliment que ha tingut el taller de Teatre tots aquests anys, L’esforç de l’equip directiu del col·legi, La generositat de la Jove Muixeranga de València i l’empenyiment de mares i pares perquè el taller siga possible. Enguany Carmen, per motius familiars, no farà classes, però si participarà de la programació i de la gestió.

Sentim molt no oferir el taller divendres vesprada, no veiem possible abastir tota la demanda.

IMPORTANT.
El Full d’autorització caldrà omplir-lo i signar-lo i que me’l doneu en mà, acudiré a la porta de l´escola dies 8 i 11 de gener a les nou i cinc de la vesprada. Podeu descarregar-lo ací:

Qualsevol dubte podeu contactar carmenmariginer@gmail.com o al 657248142.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s